vem har mer otur än jag?

Otur 1. Är det bara ungar som har rätt till halloween-smink?
Gick upp klockan halv åtta för att jag hade lovat pappa att hjälpa honom lite i jobbet. Kunde följt med Jusse till Malmö och shoppat, men noooo...! Jag satt i Fjälkinge från klockan 9 till 11-halv 12. Och medan vi ändå var i Fjälkinge tänkte jag köpa ännu en vit ansiktsfärg till på lördag. Fanns det kvar? Nej, alla snorungar har lagt beslag på dem!

Otur 2. Jag föraktar legitimations-knarkarna!

Sedan åkte vi in till stan. Jag tänkte kolla efter lite kläder medan pappa uträttade några ärenden. Hittade jag något? Nej... inte på typ några timmar! Sedan hittade jag äntligen något sådär snyggt! Ganska billigt såjag tänkte köpa den. Går fram till kassan, lämnar fram kortet, varpå hon frågar "Eh, har du legitimation". Självklart inte. Första gången jag inte har legitimationen på mig under hela detta året. "Nej, tyvärr". "Ja, då får du gå och ta ut pengar." Visst, om det inte vore så att jag befann på andra sidan stan och hade lute bråttom till att möta upp pappa och åka hem. Fuck that... inga kläder. VAD ska jag ha på mig till den 26e?! (som tur tröstade Jusse mig med att säga att vi skule åka till Lund, Malmö eller liknande och shoppa innan dess!)

Otur 3. Detta hade aldrig hänt Bob Marley!
När jag nu har gått runt i stan i någon timme så känner jag röksuget tränga sig på. Jag har EN cigg kvar, och ingen tändare. Jag vägrade köpa ett nytt packe + tändare av två anledningar:
- Jag har två näst intill fulla packen hemma. Jag lägger inte ut 50 spänn på ett nytt.
- Jag har en cigg nu... varför ska jag köpa en ny tändare för det. Nej nej, jag frågar snällt någon på gatan.
Jag lovar er... Varje gång jag går på stan ser jag alltid minst 200 stycken som röker. Idag... nobody! Ingen tjock rök över någons huvud! Ingen som hade en tändare att dela ut... förrän jag stötte på en medelålders trevlig dam. Vad händer när jag tänt cigaretten och sätter mig på en bänk? 1,2,3,4,5... 12! 12 rökande människor går förbi mig! *Tittar upp mot himeln* "I hope you enjoy the show...!"

Otur 4. Självklart! Världen är emot mig, så varför inte tekniken?!

Kom hem och somnade i fotöljen! Vaknade och gick direkt till datorn för att sätta in Jusses pengar på hennes konto. Jag borde anat det. Borde ha förutsatt att något skulle gå fel. Dosan till min internetbank är kaputt. Egentligen ska det komma upp fyra streck ---- så att man ska kunna slå sin kod. Sen trycker man på en tvåa och sen slår man in siffrorna som visas på skärmen. Men nu när jag slår på den finns det typ 10 siffror där det står LOCK och PIN?! What? Ringde till mamma, hade panik: "Jag måste sätta in pengarna till Jusse, dosan strejkar, VAD GÖR JAG!?" Och vet ni vad? Jag hatar orden som bildar meningen "jag-vet-inte!"

Nu ska jag gå och ställa mig i duschen. Jag har ont i huvudet!
Hörs sen!

BYE!

Welcome to my life | | En kommentar |
Upp